Dest na pozajmici u PSV

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 14:32

Dest na pozajmici u PSV

Fudbaler Barselone i američki reprezentativac Seržinjo Dest igraće do kraja sezone na pozajmici u PSV Ajndhovenu, saopštio je danas holandski klub.

U saopštenju se navodi da će na kraju sezone PSV imati mogućnost da otkupi ugovor američkog fudbalera, koji ima i holandsko državljanstvo, pošto je rodjen u Almereu.

Dest (22) je ponikao u Almereu, a potom je igrao za Ajaks pre nego što je 2020. prešao u Barselonu. On je prošle sezone igrao na pozajmici u Milanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a za italijanski klub je nastupio na 14 mečeva.

"Bio sam svaki dan u kontaktu sa PSV-om, koji je želeo da me angažuje. Svidja mi se stil fudbala ovog kluba. Drago mi je što se vraćam u Holandiju. Isti sam igrač, ali sam u medjuvremenu stekao mnogo iskustva. Jedva čekam da debitujem za PSV", izjavio je Dest za zvanični sajt kluba.

Dest je za reprezentaciju SAD-a odigrao 26 utakmica i postigao je dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Luis Hol Čelsi zamenio Njukaslom

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 14:19

Fudbaler Čelsija Luis Hol igraće do kraja sezone na pozajmici u Njukaslu, saopštio je taj klub...Tačnije, on će i nakon tog perioda ostati u ekipi Edija Haua s obzirom na to da u ugovori postoji klauzula o obaveznom otkupu...Mladi engleski reprezentativac je postao peto pojačanje Njukasla u letnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.