Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 13:12

Despotović dobio ozbiljnu konkurenciju, Rubin platio 3.000.000, sad mora da se oslobađa stranaca

Rekordna prodaja Dunajske Strede

Odličnu sezonu ima iza sebe Đorđe Despotović u Rubinu. Sa 14 golova i četiri asistencije u 26 utakmica spada među najproduktivnije napadače ruske Premijer lige. U potpunosti je opravdao odluku kluba iz Kazanja da ga dovede iz Orenburga kao slobodnog igrača.

18.00: (10,0) Valjadolid (5,50) Atletiko Madrid (1,30)

Na četvrtom mestu završila je ekipa Leonida Sluckog, tako da će sledeće sezone igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvalifikacije (od trećeg kola) za novo takmičenje, UEFA Ligu konferencija. Kakao bi se domogli grupne faze, ali i napravili iskorak u domaćem prvenstvu, u Rubinu su rešili da ovog leta pojačaju tim.

Po pisanju ruskih medeija, transfer 22-godišnjeg napadača iz Venecuele, Erika Ramireza, je završen. I iznosi 3.000.000 evra, što je rekordna suma koju je slovačka Dunajska Streda dobila za nekog svog igrača. Dosad je najskuplja prodaja kluba koji finansira mađarska vlada bio napadač iz Obale Slonovače, Vakun Isuf Bajo, koji je januara 2019. otišao u Seltik za 2.230.000 evra.

Pomenuti Ramirez biće konkurent srpskom reprezentativcu za mesto u špicu. Reč je o 22-godišnjaku koji je u sezoni na izmaku dao 17 golova i imao osam asistencija u 34 nastupa za DAC. U klub je došao 2019. iz češke Karvine, koja ga je dovela kao 19-godišnjaka iz Venecuele.

Zbog njegovog dolaska Rubin će morati da se oslobodi dvojice stranaca, jer ih trenutno ima deset, a po pravilima Premijer lige Rusije dozvoljeno ih je osam u jednom meču.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PS za juniore: Poraz odbojkaša Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2021

Odbojkaši Novog Pazara izgubili su danas od Železničara iz Beograda sa 2:3 u setovima (22:25, 25:23, 19:25, 25:13, 10:15), u prvom kolu završnog turnira Prvenstva Srbije za juniore. Bio je to prvi meč u okviru B grupe, čije se utakmice odigravaju u novopazarskoj Sportskoj dvorani Douš, dok je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.