Dešan priznao: Napuštanje Juvea je bila greška

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešan priznao: Napuštanje Juvea je bila greška

Kada je Juventus izbačen iz Serije A posle afere Kalčopoli, bivši igrač kluba Didije Dešan je preuzeo kormilo i ekspresno obezbedio povratak u prvi rang italijanskog fudbala, a onda je odlučio da napusti Torino.

Selektor Francuske je objasnio gde je zaškripalo pre sedam godina.

„Otišao sam zato što se nisam slagao oko transfer strategije sa direktorima, ali mi smo se već vratili u Seriju A. Ja sam želeo jedno odlično pojačanja u svakoj liniji tima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oni su želeli da renoviraju tim osrednjim pojačanjima. Na kraju dana oni su očigledno pobedili“, rekao je Dešan.

Bivši vezista je priznao da sada ne bi isto postupio.

„U svakom slučaju moja ostavka je bila greška. Gledajući nazad, ne bih to ponovio“, rekao je Dešan, i možda se kandidovao za mesto trenera Juvea ako Masimilijano Alegri ne ispuni očekivanja.

Sada bi sigurno imao mogućnosti da ostvari transfere kakve želi jer su se crno-beli stabilizovali.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Napuštanje Juventusa je bila greška"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014, 16:35

Kada je Juventus izbačen iz Serije A posle afere Kalčopoli, bivši igrač kluba Didije Dešam je preuzeo kormilo i ekspresno obezbedio povratak u prvi rang italijanskog fudbala, a onda je odlučio da napusti Torino. .. Didije Dešam.. ..Selektor Francuske je objasnio gde je zaškripalo pre sedam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.