Derozanu šut karta iz Toronta

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derozanu "šut karta" iz Toronta

Košarkaš Toronto Reptorsa vrlo je razočaran zbog načina na koji će se najverovatnije rastati sa klubom iz Kanade.

ESPN je ranije u toku dana javio kako će ol-star Toronta biti trejdovan za ol-stara San Antonio Sparsa Kavaja Lenarda.

Derozan je na društvenim mrežama rekao da nije očekivao takav ishod.

- Kažu ti jedno, a ispadne nešto sasvim drugo. Ne mogu da im verujem jer nema lojalnosti u ovoj igri. Prodaju te očas posla ni za šta. Uskoro ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << shvatiti, ne uznemiravajte - napisao je Derozan na Instagramu.

Niti se on zvanično rastao sa Reptorsima, niti su rastanak obelodanili Sparsi, ali Adrijan Vojnarovski javlja da bi načelni dogovor o trejdu dvojice igrača mogao da bude završen danas.

Both key players are aware that a deal may be imminent, league sources tell ESPN. https://t.co/r31nnsffSO— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 18. јул 2018.

Trejdom nijedan od košarkaša ne bi bio zadovoljan, a Toronto bi posle otpuštanja trenera Dvejna Kejsija mogao da ostane i bez jednog od dvojice glavnih igrača tima iz prošle sezone.

Kejsi je otpušten zbog teškog poraza od Klvilenda u plej-ofu, nakon što je tim vodio do najbolje regularne sezone u istoriji franšize sa 59 pobeda.

Ol-sta igrač Toronta (Derozan) će tako sada postati kolateralna šteta želje "Reptorsa" da potpišu zvezdu San Antonio Sparsa koji je doskora povezivan i sa LA Lejkersima.

Već pred početak prelaznog roka bilo je jasno da Lenard ide iz Teksasa. Budući da je rodom iz Kalifornije, hteo je da igra za Lejkerse, koji su u međuvremenu potpisali Lebrona Džejmsa i nisu imali potrebe za još jednim superstarom.

Reptorsi će naredne godine moći da ponude Lenardu 190 miliona dolara za pet godina, a neki drugi tim sa seleri kepom 141 milion za četvorogodišnji ugovor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.