Izvor: RTS, 21.Okt.2020, 12:44

Derbi prvog kola Lige šampiona na "Alijanc areni", Bajern dočekuje Atletiko (21.00, RTS1)

U utorak je počelo novo izdanje Lige šampiona, dok se u sredu igraju mečevi u grupama A, B, C i D. Derbi dana, istovremeno jednu od najzanimljivijih utakmica prvog kola, igraju Bajern i Atletiko Madrid u Minhenu. Meč sa "Alijanc arene" možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a (21.00), dok kretanje rezultata sa te, ali i ostalih utakmica, možete pratiti na našem portalu.
Ovogodišnja Liga šampiona počela je u utorak uzbudljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mečevima prvog kola, koje se nastavlja i u sredu, a na programu su utakmice u grupama A, B, C i D.

U okviru Grupe A, šampion Evrope, tim Bajerna, na svom terenu dočekuje tvrdu i neugodnu ekipu Atletika iz Madrida, predvođenu Dijegom Simeoneom.
Bajern jeste favorit, mnogi kažu da Bavarci igraju i najlepši fudbal u Evropi, ali su u nekoliko mečeva u Bundesligi ove sezone pokazali da su ranjivi.
Atletiko je, posle sezone lutanja, čini se ponovo našao svoju igru i Čolo Simeone ponovo na okupu ima ekipu koja može da se bori za najviše domete, kako u Španiji, tako i u Evropi.
Utakmica na "Alijanc areni" igra se od 21 sat, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
U drugoj utakmici iste grupe, Salcburg u Austriji dočekuje ekipu moskovske Lokomotive, koju predvodi jedini srpski trener u Ligi šampiona – Marko Nikolić.
U grup B, dva kandidata za prolaz u osminu finala igraju mečeve na svojim terenima.
Inter će na "Meaci" ugostiti Borusiju iz Menhengladbaha, dok Real igra protiv ukrajinskog Šahtjora.
Svoje takmičenje počinje i Mančester siti, koji će na svom "Etihadu" dočekati ekipu Porta, dok se u okviru Grupe C u Pireju sastaju Olimpijakos i Olimpik Marselj.
Otvaranje Grupe D obeležiće duel Liverpula i Ajaksa, dok se u drugoj utakmici u Norveškoj sastaju Midtjiland i Atalanta.
Liga šampiona, prvo kolo, sreda:
Grupa A: Salcburg - Lokomotiva Moskva (18.55), Bajern - Atletiko Madrid (21.00, RTS1)
Grupa B: Real Madrid - Šahtjor (18.55), Inter - Borusija Menhengladbah (21.00)
Grupa C: Mančester Siti - Porto, Olimpijakos - Marselj (21.00)
Grupa D: Ajaks - Liverpul (21.00), Midtjilend - Atalanta (21.00)

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajern bez milosti, Real izbegao poniženje

Izvor: RTS, 21.Okt.2020

Fudbaleri Bajerna savladali su Atletiko Madrid sa 4:0 u derbi meču prvog kola Lige šampiona. . Liga šampiona - prvo kolo:.Utorak:.Grupa E:.Čelsi - Sevilja 0:0.Ren - Krasnodar 1:1.Grupa F:.Zenit - Klub Briž 1:2.Lacio - Borusija Dortmund 3:1.Grupa G:.Dinamo Kijev - Juventus...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.