Derbi majstor - dva gola Prijovića u preokretu PAOK

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi majstor - dva gola Prijovića u preokretu PAOK

U nedeljnim mečevima sedmog kola grškog fudbalskog šampionata pobede su ostvarili PAOK i Krit, a mnogo pažnje ponovo je privukao Aleksandar Prijović koji je doneo pobedu PAOK protiv Arisa.

Svakako je najzanimljivije bilo u solunskom derbiju, u kome je Aris dočekao PAOK. Crno-beli slavili su rezultatom 2:1, a za preokret i vredna tri boda bio je zaslužan srpski fudbaler Aleksandar Prijović.

Aris je poveo već u drugom minutu pogotkom Garsije, kada mu je Bruno Gama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << asistirao. Veliki preokret režirao je Aleksandar Prijović, a prvi put se u listu strelaca upisao u 36. minutu, kada je pogodio sa bele tačke.

#arispaok#goal#live#aris#paok#penalty 1-1 #prijovic#Пpиjoвић@aprijovic9pic.twitter.com/ADe5KwJvHc

Pitanje pobednika srpski fudbale rešio je u 84. minutu, kada je posle asistencije El Kadurija ponovo zatresao mrežu domaćeg tima. Bio je to peti gol Prijovića ove sezone u crno-belom dresu.

ο Alexander Prijovic ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΈΝΑ καινούργιο αρχαιολογικό χώρο.......ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ στο Κλεάνθης Βικελίδης !!! pic.twitter.com/GF7o6huzrN

PAOK je na vrhu tabele i iz sedam mečeva ima sedam pobeda.

Aris je na šestoj poziciji sa 12 bodova.

Crno-beli će u narednom kolu odmeriti snage sa Panatinaikosom kod kuće, dok će Aris u goste ekipi AEK.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.