Derbi kaznio Sautempton

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi kaznio Sautempton

Tim Frenka Lamparda boljim izvođenjem penala otišao u četvrto kolo FA kupa.

Drugoligaš Derbi Kaunti poslednji je učesnik četvrte runde FA kupa!

"Ovnovi" su kao gosti eliminisali Sautempton posle penal serije, u kojoj je rezultat bio 3:5.

Svi fudbaleri Derbija bili su sigurni izvođači sa 11 metara, dok je kod domaćih već u drugoj seriji bio neuspešan Nejtan Redmond.

Tako se Sautemptonu po

Zanimljivo je da je Sautempton i u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i u ponovljenoj utakmici ispustio vođstvo od 2:0 u regularnom toku! U sredu su pogodili Stjuart Armstrong u 68. i Redmond u 70. minutu, ali je Derbi preko Vilsona i Vaghorna stigao do izjednačenja i produžetaka, tokom kojih su mreže mirovale.

Tim Frenka Lamparda na sledećoj prepreci očekuje trećeligaš Ejkrington, kome će ići u goste 26. januara.

Derbi je ove sezone imao zapažen nastup i u Liga kupu, u kome je penalima na "Old Trafordu" eliminisao Mančester junajted, pa na "Stamford Bridžu" izgubio od Čelsija 3:2 u odličnom meču.

Ostali parovi 4. kola:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.