Derbi Rone - Lion do pobede protiv ljutog rivala u petom minutu nadoknade! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Rone - Lion do pobede protiv ljutog rivala u petom minutu nadoknade! (video)

Fudbaleri Liona savladali su Sent Etjen kao gosti u okviru 21. kola francuskog šampionata.

Sent Etjen je u derbiju Rone dočekao Lion na "Žofri Žišaru", a gosti su nakon preokreta, golom duboko u sudijskoj nadoknadi, došli do trijumfa. Na kraju 1:2 (1:0).

U 10. minutu sjajan pokušaj loba Memfisa Depaja, ali Rufije krajnjim naporom uspeva da sačuva svoju mrežu i pošalje loptu u korner.

Poveli su domaći fudbaleri u 21. minutu utakmice, strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio Hamuma. Gabrijel Silva je centrirao sa leve strane, Hamuma je nadvisio čuvara i matirao Lopesa za 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, mogao je Kazri nakon 20ak minuta igre u nastavku da udvostruči prednost "Zelenih", ali je Lopes ovoga puta uspeo da interveniše.

Samo dva minuta kasnije, kapiten Sent Etjena Peran igra rukom u svom kazenom prostoru i Lion dobija penal. Odgovornost je preuzeo Fekir, koji matira Rufijea za 1:1.

U finišu najpre velika šansa za Sent Etjen, Dioni je pokupio jedan odbitak, ali je Lopes uspeo da ga zaustavi, Kabela kupi novi odbitak, ali odbrana Liona uspeva da ga izblokira.

A onda, veliku priliku duboko u nadoknadi najpre propušta Musa Dembele, ali se Francuz ispravlja samo minut kasnije, za potpuni preokret u petom minutu nadoknade i pobedio Liona u derbiju.

Tako su fudbaleri Olimpik Liona preskočili Sent Etjen i popeli se na treće mesto sa 37 bodova, ljuti rival odmah ispod sa bodom manje.

Neven Subotić je proveo svih 90 minuta na terenu u dresu poraženog sastava.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.