Derbi Italije postavlja rekorde!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Italije postavlja rekorde!

U nedelju uveče nas čeka jedan od najvećih derbija Apenina i Evrope.

Odigrana su šest kola italijanske Serije A, Inter je lider sa svih šest pobeda iza njih se nalazi Juventus sa dva boda manje.

Dva kluba su se već susrela u pripremnom periodu kada je Konteov Inter slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca na kineskoj turneji.

Prema pisanju Gazeta delo Sport nedeljni okršaj dva velika rivala će srušiti i sve rekorde po zaradi kada su u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanski klubovi. "Đuzepe Meaca" će biti puna, veruje se da že biti 75 hiljada navijača, ovaj derbi se prenosi širom sveta.

Zarada se procenjuje na 6.5 miliona evra što najveća cifra bilo kada se govori o nastupima u Seriji A ili Ligi šampiona. Ostaje da se sačeka nedelja i isprati veliki duel Kontea i Sarija, velika je istorija odnosa ova dva kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

“Derbi Italije” u nedelju obara sve rekorde

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Nedelja nam donosi najveći derbi italijanskog fudbala. Tako mu je i ime: “Derbi Italije”. Inter na “Meaci” dočekuje Juventus, a predstojeći meč milanskom klubu će da donese rekordnu sumu novca.. Na meču Verona – Sampdorija, naša kladionica nudi kvotu 6.40 za igru X-1.. Italijanski mediji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.