Deportivo-Real Madrid(TVB92, 23.45)

Izvor: B92, 07.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deportivo-Real Madrid(TVB92, 23.45)



Deportivo La Korunja debituje na Riazoru u 2007. godini u duelu protiv Real Madrida. Dobra vest za navijače galicijskog kluba je da se u sastav vraća Valeron. On će verovatno utakmicu početi na klupi, jer Kaparos sprema ofanzivni sastav za ovu priliku. Kod Madriđana glavne novosti su odsustvo Roberta Karlosa i verovatni debi Gaga i Marsela.

Huan Karlos Valeron posle šestomesečne pauze zbog povrede kolena vraća se u takmičarki pogon. Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kaparos je rekao da on još uvek nije u potpunosti spreman, ali trenutne okolnosti i loše stanje u ekipi su ga naterale da promeni mišljenje.

"Ukoliko pobedimo, reći će da se ekipa vraća na dobar put, ukoliko izgubimo govoriće o istim stvarima. Za mene je najbitnije da se suočimo sa situacijom i pokušamo da vratimo poverenje kod navijača. Sami sebe ne možemo da zavaravamo, moramo da pobedimo, bez obzira kako", rekao je Kapdevila, koji se nada da će ekipa konačno prekinuti negativni period od devet mečeva.

Fabio Kapelo ima samo jednu dilemu – da li da utakmicu počne sa Ronaldom ili Van Nistelrojem u napadu, ili da možda obojicu stavi u jedanaestorku. Sve zavisi od težine povrede mišića koju je ove nedelje zaradio Holanđanin. Marselo i Fernando Gago će definitivno debitovati u dresu "Kraljevskog kluba". Zbog povrede na gostovanje nisu otputovali Roberto Karlos i Raul Bravo, dok će Dijara utakmicu početi na klupi, posle kritika koje je uputio na račun Kapela.

"Već sam objasnio šta se dogodilo protiv Rekreativa. Te stvari su moguće kada na utakmici razmišljate o godišnjem odmoru. Već smo kod kuće izgubili 18 bodova. Nisam pesimista, ali moramo analizirati šta se događa. Nadam se da će u glavama igrača biti samo utakmica u La Korunji. Znam da će biti teško, jer Real odavno nije slavio na Rijazoru", rekao je Kapelo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.