Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 22:40

Depajove majstorije zapalile navijače, on i Grizman funkcionišu besprekorno, Demir je došao da ostane

Katalonci se poigravali sa Štutgartom (3:0), odličan utisak ostavio i mladi Jusuf Demir

Čežnja navijača Barselone za ostankom Lionela Mesija postepeno prestaje da bude glavna tema među navijačima katalonskog giganta, jer ono što ovih dana prezentuje ekipa Ronalda Kumana deluje zaista impresivno. Barsa je večeras izludela domaći Štutgart na Mercedes Benz Areni, a u glavnoj ulozi bio je dvojac Depaj-Grizman, koji se poigravao sa domaćom odbranom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 3:0 (2:0).

Holanđanin je prosto plesao po terenu. Postigao je majstorski pogodak u 21. minutu i bio ključni akter akcije iz 36. minuta, kada je petom ostavio loptu za Grizmana, a ovaj na drugoj stativi pronašao rastrčalog Jusufa Demira. Upravo bi mladi Austrijanac, pozajmljen iz Rapida, mogao da postane otkrovenje ove sezone, jer se izuzetno prilagodio ekipi i tokom čitavog meča davao poseban ton navali ekipe. Prosto je očarao Kumana, koji ga nije zamenio svih 90 minuta, pa se čini da je došao u Barselonu da tu i ostane. Podesetimo, Demir je došao na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa od 10.000.000 evra.

Grizman je odisao sigurnošću, sve što je radio činio je na izuzetno lagan način, pa ga je prosto bilo milina gledati. Fenomenalno se dopunjivao sa Depajom na terenu i meč okončao sa dve asistencije. Drugu je zabeležio u 73. minutu, kada je lagano dodao loptu do Rikija Puća, kojem nije bilo teško da postavi konačan rezultat.

Barselona je vezala treću pobedu na pripremama, pošto je savladala Himnastik (4:0), pa Đironu (3:1), a sada kada se krenulo ozbiljnijim ritmom preslišan je i Štutgart. Sledi okrašaj sa Salcburgom (4. avgust), pa pravi mali spektakl sa Juventusom na Nou Kampu 8. avgusta. Katalonci u Primeri startuju 15, avgusta sa Sosijedadom u Barseloni.

🎩🔥 @Memphis

📺 EN DIRECTO: https://t.co/4keRpP5EEp#StuttgartBarça pic.twitter.com/3STq2LDPSi

💙❤🔝#StuttgartBarça pic.twitter.com/3VRyoZIHU8

🎯 @RiquiPuig

📺 EN DIRECTO: https://t.co/n1VfTXk5je#StuttgartBarça pic.twitter.com/Q51rtAiFFt

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.