Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 11:21

Denver obezbedio svoju veliku trojku, Porter potpisao novi ugovor

Talentovani šuter Denvera Majkl Porter džunior postigao je dogovor sa tim timom oko novog, petogodišnjeg ugovora.
Kako je noćas preneo I-Es-Pi-En, prema novom ugovoru Porter će narednih pet sezona ostati u Koloradu i za to vreme moći da zaradi maksimalnih 207 miliona dolara.

Tim potezom vodeći ljudi Nagetsa zadržali i treću napadačku opciju, nakon što su ranije nove i dugoročne ugovore potpisali Nikola Jokić i Džamal Marej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Majkl Porter džunior (23) studirao je na koledžu Mizuri, a Denver ga je draftovao 2018. godine sa 14. pozicije.
On je propustio prvu, ruki sezonu zbog operacije leđa, a prošle takmičarske godine pozicionirao se kao od jedna od glavnih napadačkih opcija Nagetsa, sa prosekom od 19 poena i 7,3 skoka po utakmici.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.