Denver doveo još jednog centra

Izvor: MVP.rs, 23.Feb.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver doveo još jednog centra

Iz Milvokija je stigla iskusna "petica".

Nakon što su pre desetak dana u trejdu sa Portlandom doveli Mejsona Plamlija (26, 211), Denver Nagetsi su pred kraj trejd dedlajna angažovali još jednog iskusnog centra. U trejdu sa Milvoki Baksima su doveli Roja Hiberta (30, 218), dok je u drugom smeru otišao pik druge runde.

Baksi su početkom meseca u trejdu sa Hornetsima dobili Hiberta, ali se pretpostavljalo da je posao napravljen pre svega zbog ugovora snažnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << centra, koji ističe na kraju sezone. Veruje se da su i Nagetsi iz istog razloga angažovali Hiberta, kako bi prešli granicu u seleri kepu i tako izbegli plačanje poreza.

U svakom slučaju, Hibert će u rosteru Nagetsa biti rezervna opcija iza Nikole Jokića i Mejsona Plamlija, a pitanje je da li će uopšte imati priliku da zaigra u ekipi Majka Melouna.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.