Denić postao slobodan igrač

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 22:21

Denić postao slobodan igrač

Srpski vezni fudbaler Đorđe Denić slobodan je u izboru nove sredine, pošto je završio ugovor sa FK Mladost GAT.

Denić je dres GAT-a nosio 25 puta u Superligi proteklog šampionata i jednom u Kupu Srbije, bio je strelac pogotka protiv TSC-a, ali kako je Mladost ispala iz elitnog ranga, nije bilo za očekivati da će fudbaler tog kalibra ostati u Novom Sadu.

Nekadašnji kapiten Rada je slobodan igrač i nakon jednogodišnjeg povratka u domovini ponovo je na raskrsnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između novog pokušaja u inostranstvu i ostanka u Superligi.

Bivši mladi reprezentativac Srbije je neko o kome je Evropa pričala kada je 2018. pojačao Rozenborg i imao sjajne partije u osvajanju titule i kupa, kao i u Ligi Evrope, ali Đorđe Denić uz saigrače ipak nije uspeo da sačuva Mladost u eliti.

Denić je igrao za mlađe kategorije Partizana i Rada, na Banjici je debitovao kao senior 2013. i tu proveo pet sezona, uz kratku pozajmicu u ekipi Žarkova.

Bio je kapiten Rada, a 2018. potpisao za Rozenborg gde je uz Niklasa Bentnera, Mikea Jensena, Aleksandra Sederlunda i druga uspeo da osvoji duplu krunu, igrao šest mečeva u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nakon Norveške je srpski vezista igrao na Kipru i u Grčkoj, za Apolon i Atromitos, a onda se početkom prošle sezone vratio u domovinu i zaigrao za Mladost GAT i u dresu tog kluba odigrao 100. meč u Superligi.

Denić je igrao i za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.