Demonstracija sile - Nadal pregazio Džumhura u Rimu

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstracija sile - Nadal pregazio Džumhura u Rimu

Španac Rafael Nadal ubedljivo je savladao tenisera iz Bosne i Hercegovine Damira Džumhura u drugom kolu Mastersa u Rimu.

Drugi teniser sveta, a prvi nosilac u glavnom gradu Italije, pregazio je Damira Džumhura sa 6:1, 6:0, pa se plasirao u treće kolo Rima, gde će igrati protiv boljeg iz meča Robin Hase - Denis Šapovalov.

Nadal je posao protiv Džumhura završio za samo 62 minuta borbe, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kojih teniseru iz Sarajeva nije pružio ni promil šanse.

Džumhur je do jedinog gema u meču došao u šestom gemu prvog seta, kada je smanjio na 5:1, ali je tu bio kraj.

Nadal je od tada osvojio još sedam uzastopnih gemova i suvereno dobio meč.

Rafael #Nadal starts like a gladiator in #Rome!

Smashes Dzumhur 6-1 6-0 in 1 hour in round 2 #IBI18pic.twitter.com/Par0hvmbon
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

DAO MU SAMO GEM: Nadal deklasirao najboljeg bosanskog tenisera pred Džekovim očima

Izvor: Kurir, 16.Maj.2018

Španac Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Masters turnira u Rimu pošto je danas pobedio Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine sa ubedljivih 6:1, 6:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.