Dembele povređen, ali ne ispašta samo Barsa!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dembele povređen, ali ne ispašta samo Barsa!

Povreda francuskog fudbalera ostavila je ozbiljne posledice.

Usman Dembele nikako da se sastavi u Barseloni, doveden je kao neko ko bi trebalo da nasledi Nejmara na "Kamp Nou", ali su ga ponašanje van terena i povrede značajno usporili na tom planu.

Nedavno su se pojavile informacije i da je završio sezonu, ali da to i nije tako loša stvar za Katalonce, koji bi zbog novonastale situacije mogli da dobiju i novo pojačanje.

Sada su se pojavile i informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje ukazuju da bi zbog povrede Dembelea i Borusija Dortmund mogla da ispašta.

Naime, u dogovor sa Barselonom prilikom transfera je umetnuta klauzula, po kojoj bi "Milionerima" pripalo još pet miliona evra nakon što Dembele upiše 75 nastupa za katalonski klub u naredne tri godine.

On je zasad upisao 74 nastupa, što znači da Borusiju od odličnog profita deli još samo jedan njegov nastup ove sezone.

Kako stoje stvari, do njega neće doći, pa će klub sa "Signal Iduna Parka" ostati kratak za pet miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.