Dembele oduševio Ćavija

Izvor: B92, 17.Sep.2022, 23:37

Dembele oduševio Ćavija

Trener Barselone Ćavi pohvalio je posvećenost i zalaganje fudbalera Usmana Dembelea koji je igrao utakmicu protiv Elčea nekoliko sati pošto je postao otac.

Barselona je pobedila Elče sa 3:0, u šestom kolu Primere, a Dembele je igrao 60 minuta.

"Pokazao je veliku posvećenost, nakon što je sinoć postao otac i malo je spavao u bolnici. Pitao sam ga kako se oseća, a on mi je rekao: 'Želim da igram' ", rekao je Ćavi na konferenciji za novinare posle utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On se u decembru oženio u Maroku, a jutros je prvi put postao otac.



"On učestvuje i veoma je posvećen klubu, on je pravi profesionalac. Otkako sam došao, zadovoljan sam što ga imam na raspolaganju. On daje sigurnost, kada dobije loptu znamo da se mnogo toga može dogoditi. Zaslužio je poziv u reprezentaciju Francuske",
naveo je Ćavi.

Dembele je posle godinu dana pozvan u reprezentaciju Francuske za predstojeće utakmice u Ligi nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.