Deluje kao Real, zvuči kao Real, ali...

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deluje kao Real, zvuči kao Real, ali...

Kao da TO nije Real. Bar onaj koji je dominirao u ovoj deceniji...

U kolu u kom je Barselona osvojila desetu titulu u ovom veku, Real Madrid je nastavio seriju "nikakvih rezultata", izgubivši na gostovanju Valjekanu koji se bori za opstanak.

Bio je to već deseti izgubljeni bod Zinedina Zidana od početka drugog mandata na "Bernabeuu" pošto je njegova ekipa osvojila tek 14 od moguća 24 boda, a iako se nije očekivalo da "zakuvaju" borbu za titulu, mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su svi da će bar dostojanstveno završiti sezonu.

Daleko od toga da je rezultat najlošija stvar za Real iz ovog meča, pošto su Zidanovi fudbaleri ponovo delovali letargično, nemoćno i demotivisano...

Odavno su u mislima na godišnjim odmorima, tako da trenutna ekipa Real Madrida samo DELUJE kao da je Real Madrid, pa je pravo pitanje gde je nestala forma igrača kakvi su Garet Bejl, Toni Kros, Rafael Varan, Danijel Karvahal, Rafael Varan, a možda najviše i Luka Modrić.

RAJO VALJEKANO - REAL MADRID 1:0 (1:0)

Svi najzanimljiviji detalji ovog ne tako sadržajnog meča desili su se u uvodnih pola sata, odnosno preciznije od 21. do 25. minuta.

Garet Bejl je imao veliku šansu kada je njegov šut glavom odbranio golman Alberto Garsija, da bi se centar dešavanja brzo preselio na drugu polovinu terena gde je Hesus Valjeho vukao za dres jednog igrača Rajo Valjekana, a arbitar pokazao na "kreč" posle intervencije VAR sobe.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PRIMERE POSLE 35. KOLA/

Bunio se mladi štoper zbog toga, kažnjen je i žutim kartonom zbog dugog jezika, a Adri Embarba je ukazanu šansu pretvorio u gol, poslavši Kurtou na pogrešnu stranu.

Iako je Real Madrid gubio, ne može se reći da su igrači "kraljevskog kluba" bili toliko motivisani da naprave preokret, deluje kao da su već mesecima na odmoru i da jedva čekaju da se završi ova sezona, odnosno da dođe do nove "podele karata" na stolu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Madrid kiksnuo protiv Raja posle 19 godina, Barselona na +18

Izvor: B92, 28.Apr.2019

Fudbaleri Real Madrida poraženi su na gostovanju Rajo Valjekanu rezultatom 1:0 u 35. kolu španske LaLige...Real u drugom uzastopnom meču nije uspeo da postigne gol, nakon što je u prethodnom kolu remizirao sa Hetafeom...Ovo je, inače, prvi put posle 19 godina i ukupno 17 mečeva da Madriđani nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.