Delije ušle u prostorije kluba, Lukić podnosi ostavku?

Izvor: Blic, 27.Nov.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije ušle u prostorije kluba, Lukić podnosi ostavku?

Grupa od 50 navijača Crvene zvezde nije mogla da se pomiri sa najnovijim porazom od Partizana pa su posle 141. večitog derbija odlučili da uđu u prostorije kluba i razgovaraju sa predsednikom Vladanom Lukićem i ostalim rukovodiocima kluba.

Delije su zatražile hitne promene i smene, pre svega sportskog direktora Ivana Adžića. Oni su prvi put od 2009. godine napali sadašnju upravu.

Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da bi Lukić mogao da podnese ostavku, koju je spremio na početku sezone, već u toku naredne nedelje ili će sačekati kraj jesenjeg dela sezone i skupštinu kluba zakazanu za 10. decembar.

Povezane vesti: Đurić i Lukić svađom skreću pažnju sa loših rezultata Lukić: Voleo bih da Jovanetić sudi derbi Stotinak Zvezdinih pristalica na treningu /video/ “Delije” ne idu na derbi, već na trening Zvezde Zvezda i Delije: Derbi je praznik fudbala
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.