Delije pune sever: Zvezda poziva navijače da kupe premijum sezonsku kartu

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 23:17

"Delije" pune sever: Zvezda poziva navijače da kupe premijum sezonsku kartu

Fudbalski klub Crvena zvezda blizu je da proda rekordni broj sezonskih karata, a očekivano najviše je rasprodato premijum ulaznica za severnu tribinu.

Sezonskih karata za sever još ima, te je želja kluba i navijača da se tribina na kojoj se nalaze najvatrenije pristalice potpuno rasproda.

Zvezda je navijačima za sever dala veoma pristupačnu cenu od 14.500 dinara za celu sezonu, što znači da za nekih 120 evra mogu da se gledaju minimum tri utakmice Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona + sve domaće mečeve u Superligi.

Ukoliko crveno-beli obezbede evropsko proleće, broj utakmica u Evropi samo raste, što samo daje još više na važnosti sezonskoj karti.

"Nabavite vašu premijum sezonsku", poziva Zvezda na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.