Delije izabrale, Zvezda proglasila NAJBOLJEG! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2020, 18:43

''Delije'' izabrale, Zvezda proglasila NAJBOLJEG! (video)

Nije bilo iznenađenja.

Par sati pred novi evroligaški okršaj sa Bajernom u Minhenu, Crvena zvezda je proglasila svog najboljeg igrača u oktobru mesecu.

Kao što se i očekivalo, navijači crveno-belih izabrali su sjajnog Džordana Lojda, najboljeg i najefikasnijeg igrača Crvene zvezde od početka sezone.

''Najbolji strelac Evrolige u oktobru predvodio je crveno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do velikih pobeda protiv Baskonije i CSKA, kao i četiri trijumfa u ABA ligi. Čestitamo!'', navodi se u Zvezdinoj večerašnjoj objavi na Tviteru.

-

-

🔴⚪️ #adidasPlayeroftheMonth - @mrjloyd ⭐️

Prema glasovima navijača najkorisniji igrač crveno-belih u oktobru je J.Loyd! Najbolji strelac @EuroLeague u oktobru predvodio je crveno-bele do velikih pobeda protiv Baskonije i CSKA, kao i četiri trijumfa u @ABA_League. Čestitamo! pic.twitter.com/MqQY4rBfuY

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 6, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Duša" Sosijedada bez premca!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020, 13:51

Kakav mesec za tim iz San Sebastijana...Baskijci su lideri prvenstva Španije!..Real Sosijedad igra fenomenalan fudbal, u oktobru mesecu imaju četiri od četiri maksimalnih pobeda u prvenstvu...Sa 17 osvojenih bodova i mestom na vrhu sutra dočekuju još jedno iznenađenje u šampionatu u vidu Granade...Pred...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.