Delija je od malena, navijači  ga vole... do koliko će brojati?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delija'' je od malena, navijači ga vole... do koliko će brojati?

Rekord je još daleko, ali...

Utakmica protiv Igokee bila je posebno važna za Ognjena Dobrića, Zvezdinog krilnog košarkaša, kome je to bio 200. meč u crveno-belom dresu.

Dan kasnije, Dobrić je na tu temu razgovarao i sa novinarima.





''Posle meča sam i saznao da je 200. utakmica bila u pitanju, nisam znao taj podatak pred početak. Nije to mala stvar i drago mi je da sam uspeo da dođem do te brojke i nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će ih biti još. Videćemo koliko'', ističe Dobrić, a prenosi ''Blic''.

Zvezdin rekorder je Branko Lazić, koji je daleko odmakao po broju nastupa, može li Dobrić da ga stigne?

''Daleko je on. Teško ću ga stići. On i ja smo inače po stažu najduže u Zvezdi. Drago mi je da sam deo ove porodice. Ja sam 'delija' od malena, tako da ne postoji veća čast nego da igram za Crvenu zvezdu'', poručio je popularni ''Šegi''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.