Delfini zadržali prednost pred derbi u Sisku

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" zadržali prednost pred derbi u Sisku

Još jedna pobeda naših vaterpolista u kvalifikacijama za Svetsku ligu.

Foto: MN Press

Srpski vaterpolisti krupnim koracima idu ka još jednom plasmanu u Svetsku ligu, pošto su u trećem kolu Grupe D Evropa lige došli i do treće pobede:

U Subotici, Srbija - Rumunija 13:6 (3:1, 4:1, 4:2, 2:2).

Selektor Dejan Savić odlučio je da podmladi sastav, a najefikasniji bio je Mandić sa tri gola. Po va su dali Drašović, Lukić i Janković, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po jednom su se u strelce upisali Lazić, Vučinić, Stojanović i Velkić.

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 3,Tankosić, Radović, Lazić 1, Tomić, Drašović 2, Lukić 2, Janković 2, Vučinić 1, Stojanović 1, Velkić 1, Dobožanov.

"Delfini" u poslednjem kolu igraju u Sisku protiv Hrvatske, 12. marta, i ta utakmica rešiće pitanje prvoplasiranog u grupi pošto su Hrvati slavili oba puta protiv Rumunije, ali imaju i poraz od naše selekcije (9:11, petercima).

Pobednici grupa učestvovaće na završnom turniru u Budimpešti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.