Delfini spremni za spektakl u Italiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfini spremni za spektakl u Italiji

Utakmica se igra u subotu.

Sve je spremno za veliki spektakl. Vaterpolo reprezentacija Srbije odmeriće snage sa slavnim italijanskim klubom Pro Rekom u subotu, 15. aprila od 20 časova i 40 minuta. Po unapred utvrđenom programu odvijaju se pripreme reprezentacije Srbije i Pro Reka. Sa Savićevim izabranicima je i Sava Ranđelović koji je dobio dozvolu Breše da prisustvuje zajedničkim treninzima. Za fizioterapeuta Vladimira Radovića nema mnogo posla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je tretmanu stalno Filip Filipović zbog problema sa rukom.

- Za naše mlade igrače ovo je prilika da vide kako rade i igraju vrhunski igrači. Obostrana je korist u svakom slučaju. Sutra pripreme završavamo utakmicom u Torinu i u nedelju smo u Beogradu. Još ranije smo se dogovorili da Pijetlović i Filipović koji za Reko ne igraju u prvenstvu budu u našem sastavu dok će Mandić igrati za domaćina - rekao je selektor Delfina Dejan Savić.

Utakmica u Torinu se igra u čast Matia Aversa velikog sportskog radnika, osnivača i dugogodišnjeg predsednika kluba Torino 81. Preminuo je prošle godine pa je klub iz Torina nedavno izneo predlog predsedniku Pro Reka Felugu za odigravanjem ovakve utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.