Delfini nose poruke navijača na grudima

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" nose poruke navijača na grudima

"Delfini" će na megdan Australiji izaći u specijalno dizajniranim majicama, na kojima su se našle poruke podrške navijača naše reprezentacije.

Srpski reprezentativci započeće borbu za olimpijsku vizu utakmicom protiv Australije na startu finalnog turnira Svetske lige, koji se održava u Beogradu.

"Delfini" će na bazen SC Tašmajdan izaći u specijalno dizajniranim majicama, na kojima su se našle poruke podrške navijača naše reprezentacije.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Instagram nalog Vaterpolo saveza Srbije stiglo je preko 500 poruka, a šest najkreativnijih nagrađeno je paketom karata za sve utakmice Finalnog turnira Svetske lige.

VSS će svakoga dana organizovati akcije na svom Instagram nalogu @waterpoloserbia i poklanjati najvernijim navijačima pojedinačne karte za utakmice naše reprezentacije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.