Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 11:05

Del Pjero oduševljen Milanovim potezom: Mandžo je žilav, zna kako se osvajaju trofeji

“On odlično poznaje italijansko prvenstvo”, dodao je Del Pjero

Dugo je Milan tražio adekvatno rešenje u napadu, čoveka koji će predstavljati ispomoć neprikosnovenom Zlatanu Ibrahimoviću. Na kraju su, gledajući minuli rad, pogodili u centar mete.

Uspeli su da u Italiju vrate Marija Mandžukića, koji je od 2015. do 2019. godine bio jedan od simbola Juventusove dominacije.

Hrvat nije više u piku karijere, ali na Apeninskom poluostrvu su ubeđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da dileme nema i da će Rosoneri dobiti veliko pojačanje. Tako rezonuje i legendarni Juveov as Alesandro del Pjero.

“Mandžukić u Milanu? To je veliki transfer. Žilav je, zna kako se pobeđuje i dobro će se uklopiti, jer odlično poznaje italijansko prvenstvo. Milan je napravio sjajan potez”, poručio je Del Pjero.

Odranije je poznato da će Mario Mandžukić za polusezonu zaraditi 1.800.000 evra. Ako produži ugovor plata Marija Mandžukića na San Siru biće dvostruko veća.

“Za ovo sam radio celu karijeru. Znao sam da će doći poziv od pravog kluba ako nastavim da radim kako treba. Presrećan sam što ću opet imati priliku da pokažem kako sam moćan i spreman da se borim za trofeje”, rekao je Mandžukić u uključenju za RTL.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.