Del Pjero: Mesi neće napustiti Barselonu

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero: Mesi neće napustiti Barselonu

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro del Pjero smatra da Lionel Mesi neće napustiti Barselonu zbog polemika sa sportskim direktorom Erikom Abidalom.
"On je genije. Mislim da ne razmišlja o tome da napusti klub. Ima čvrst odnos s klubom i sve upućuje na to da bi mogao ostati tamo celu karijeru, što bi bila lepa priča", rekao je Del Pjero, prenose italijanski mediji.

Argentinski napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javno je kritikovao sportskog direktora, nekadašnjeg saigrača, prozvavši ga da urušava ugled aktuelnog igračkog kadra što je u medijima izazvalo nagađanja da će uskoro napustiti klub.
U intervjuima mnogi igrači poput legendarnog fudbalera Juventusa Alesandra Del Pjera su izrazili sumnju u takav ishod spora.
Del Pjero je igrao za Juventus od 1993. do 2012. godine, osvojio je šest titula prvaka Italije i jedan trofej Lige šampiona. Ove sezone Stara dama je trenutno prva sa bodom više od Lacija i tri više od Intera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.