Del Boske: Svaka čast Brazilu

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: Svaka čast Brazilu

Selektor Španije Visente del Boske čestitao je Brazilu na pobedi u finalu Kupa konfederacija i ocenio da su domaćini bili bolji u svim elementima igre.

Brazil je u nedelju pobedio Španiju u finalu Kupa konfederacija sa 3:0 posle dominacije tokom cele utakmice.

Bili su bolji i treba im čestitati. Nismo imali sreće na startu utakmice, na kraju prvog poluvremena i na početku drugog. Ipak, ne želim da se pravdam, jer je činjenica da su bili bolji. Brazil je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je jedan od najvećih favorita za osvajanje Mondijala“, rekao je Del Boske.

Del Boske je dodao da je ponekad bolje izgubiti, kako te ne bi poneo osećaj nepobedivosti.

Ovo je poraz koji boli i koji treba da analiziramo, ali ne treba izgubiti iz vida tolike uspehe koje smo postigli proteklih godina. Ovo je samo jedan poraz i ništa više“, rekao je Del Boske, „Imamo dobre igrače sa izgrađenim stilom, kao i igru koja je pokorila mnoge ekipe i sa kojom smo osvojili tolike titule. Nećemo menjati taj stil posle ovog poraza“.

Selektor ’crvene furije’ je, takođe, poručio da je Španija u svakom slučaju dobro igrala na Kupu konfederacija, a za Brazilce ocenio da su imali mnogo više energije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Del Boske: Svaka čast Brazilu

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Selektor Španije Visente del Boske čestitao je Brazilu na pobedi u finalu Kupa konfederacija i ocenio da su domaćini bili bolji u svim elementima igre...Brazil je u nedelju pobedio Španiju u finalu Kupa konfederacija sa 3:0 posle dominacije tokom cele utakmice...„Bili su bolji i treba im čestitati....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.