Del Boske: Inijesta zaslužuje Zlatnu loptu

Izvor: Blic, 20.Okt.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: Inijesta zaslužuje Zlatnu loptu

Selektor španske fudbalske reprezentacije Visente del Boske izjavio je da i Andres Inijesta zaslužuje da dobije Zlatnu loptu.

"Inijesta bi mogao da osvoji titulu najboljeg fudbalera, kao i Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Falkao", ocenio je Del Boske u intervjuu "La stampi".

Selektor aktuelnog svetskog i evropskog prvaka istakao je da je u fudbalu "kao i u životu, ravnoteža najvaznija stvar".

"Svi mi tokom karijere trpimo neuspehe i poraze, ali to je sastavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << deo života. Ne možete uvek da pobedjujete. Fudbal takodje, donosi puno razočarenja i izgubljenih iluzija. Zato je uspostavljanje ravnoteže najbolje rešenje", rekao je Del Boske, koji je u Italiji dobio priznanje Lidholm za fudbalsko umeće i taktiku.

Del Boske je skromno naglasio da uspehe na čelu španske selekcije pre svega, treba da zahvali "sreći koja ga je dovela na mesto selektora" u trenutku kada je tim činila prava niska fudbalskih bisera.

"Srećan sam što sam na neki način doprineo da u ovako teškom vremenu za zemlju, naši fudbaleri donose radost našem narodu", rekao je Del Boske.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Boske: I Mesi i Ronaldo,ali ipak Inijesta

Izvor: Mondo, 20.Okt.2012

Selektor Španije apostrofirao Andresa Inijestu kao favorita za Zlatnu loptu..."Inijesta bi mogao da osvoji titulu najboljeg fudbalera, kao i Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Falkao", ocenio je Visente Del Boske u intervjuu "La stampi"...Selektor aktuelnog svetskog i evropskog prvaka istakao je da je...

Nastavak na Mondo...

Del Boske: Inijesta zaslužuje Zlatnu loptu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2012

Selektor španske reprezentacije Visente del Boske izjavio je da i Anders Inijesta zaslužuje da dobije Zlatnu loptu.. – Inijesta bi mogao da osvoji titulu najboljeg fudbalera, kao i Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Falkao – ocenio je Del Boske u intervjuu „La stampi”.. Selektor aktuelnog svetskog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.