Deko završio profesionalnu karijeru

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deko završio profesionalnu karijeru

Bivši reprezentativac Portugala Deko objavio je da je posle 17 godina završio profesionalnu karijeru jer nije uspeo da se potpuno oporavi od serije povreda mišića.

Deko (35) je rekao da je želeo da odradi ceo ugovor sa brazilskim klubom Fluminense, koji ističe na kraju ove godine, ali da je shvatio da to neće biti moguće.
Voleo bih da mogu da pomognem Fluminenseu još više, ali mi moje telo nije dozvolilo da to uradim – rekao je Deko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Deko, rođeni Brazilac, sa reprezentacijom Portugala nastupao je na po dva svetska i evropska prvenstva. On je sa Portom 2004. i Barselonom 2006. godine osvojio Ligu šampiona.
Deko je poslednju utakmicu odigrao prošle srede u brazilskom Kupu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Deko završio karijeru

Izvor: Beta, 26.Avg.2013

SAO PAULO, 26. avgusta 2013. (Beta-AP) - Bivši reprezentativac Portugala Deko objavio je u ponedeljak da je posle 17 godina završio profesionalnu karijeru, jer nije uspeo da se potpuno oporavi od serije povreda mišića...Deko .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.