Deki ciao – Veličković, Zagorac, Dangubić i drugi na oproštajnom meču Milojevića

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 12:09

"Deki ciao" – Veličković, Zagorac, Dangubić i drugi na oproštajnom meču Milojevića

Dejan Milojević napustiće Mega Bemaks posle osam godina provedenih na čelu najmlađeg evropskog košarkaškog kluba.

U znak zahvalnosti Mega će u četvrtak od 20 časova organizovati oproštajnu utakmicu pod nazivom "Deki ciao".

Na utakmici će učestvovati mnogi košarkaši među kojima su Novica Veličković, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić...

Meč će se igrati između sadašnjeg tima Mega Bemaksa i nekadašnjih igrača koje je Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenirao.

Utakmica će se odigrati u hali "Mega factory" u Beogradu.

Dejan Milojević je sa Megom osvojio prvi trofej u istoriji kluba – Kup Radivoja Koraća 2016. godine, a igrao je i finale ABA lige iste godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEKI CIAO! Bivši i sadašnji igrači Zvezde i Partizana na oproštajnom meču Milojevića!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020

Posle deset godina provedenih u klubu, osam na mestu šefa stručnog štaba Mega Bemaxa, Dejan Milojević na dostojan način biće ispraćen iz sredine u kojoj se etablirao kao izuzetno kvalitetan trener.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.