Izvor: Blic, 21.Okt.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deki: Sve čisto!

Deki: Sve čisto! Specijalno za 'Blic'

Sav bes zbog poništenog gola, Dejan Stanković je ispoljio po završetku meča Milan-Lazio u susretu sa novinarima. Iz razumljivih razloga Dejan je uz trenera Manćinija bio najoštriji u optužbama na račun pomoćnog sudije Puljizija, za poništeni gol zbog nepostojećeg ofsajda. Pomenuti 'mahač' je već u nekoliko navrata pomogao Milanu (prošle sezone nije video igranje rukom Inzagija, posle čega je Pipo postigao pobedonosni gol u dvoboju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Romom).

- Apsurdno. Dolazio sam iz pozadine. Kako mogu da pređem 10 metara u sekundi? Akcija koja je prethodila golu je bila apsolutno regularna i ta epizoda je determinantno uticala na krajnji ishod. Puljizi nam je oduzeo izuzetno važne bodove za plasman na tabeli. Moj gol bi nam dodatno ulio samopuzdanje i utakmica bi imala sasvim drugačiji tok - konstatovao je srpski fudbaler.

Na pitanje da li bi neopravdano ponisteni gol popravio i odnose sa navijačima 'nebeskoplavih', poremećenih zbog stalnog odlaganja potpisa na produzetak ugovora sa Laciom, Stankovic je odgovorio:

- Ne, ne bi ništa promenilo, nije važno ko postiže golove, bitno je da tim pobeđuje, a mi na 'San Siru' nismo u tome uspeli, krivicom drugih.

I pored poraza Dejan nije izgubio ni delić optimizma u pogledu ambicija u aktuelnoj sezoni.

- Sada smo u poziciji da jurimo na tabeli naše takmace, ali se ne predajemo. Radi se samo o periodu u kojem nas sreća baš i ne služi, ali proćiće, brže nego što očekujemo - zaključio je nekadašnje Zvezdino dete.

Siniši Mihajloviću se nije ispunila želja da zatrese mrežu iza golmana Dide.

- Nismo zaslužili da izgubimo. Protiv velikih timova kao što je Milan, sasvim je normalno da budeš kažnjen za najmanju grešku ili pad koncentracije, ako vam uz to ponište i potpuno regularan gol, poraz je neminovan - izjavio je Mihajlović. Željko Pantelić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.