Dejna kup: Legija  Partizan (18h)

Izvor: B92, 06.Jul.2013, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejna kup: Legija " Partizan (18h)

Fudbaleri Partizana stigli su u Varšavu gde će tokom vikenda učestvovati na Dejna kupu gde će odigrati poslednja dva pripremna meča za novu sezonu.

Pored 'crno-belih' turnir će igrati domaćin Legija, Fluminense iz Rio de Žaneira i Austrija iz Beča.

Prvog dana sastaju se Fluminense - Austrija (15.00h) i Legija - Partizan (18.00h). U nedelju se igraju finalni i meč za treće mesto.

Partizan je prethodnih desetak dana boravio na bazičnim pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Pohorju gde je odigrao tri utakmice, poražen je od moskovske Lokomotive 1:0, savladao je rumunski Petrolul 1:0, te remizirao sa vicešampionom Ukrajine Metalistom 2:2.

Na meču sa Legijom od aktivnog igranja oprostiće se bivši igrač oba kluba Aca Vuković, koji je postao legenda u poljskom šampionu. Domaćini "crno-belima" su bivši igrač Partizana Miroslav Radović i nekadašnji reprezentativac Danijel Ljuboja, dva ponajbolja igrača poljskog šampiona.

Finale se igra u nedelju od časova, a meč za treće mesto od 13. Utakmice se igraju na stadionu ‘Pepsi Arena’ u Varšavi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.