Dejan Stanković se rasplakao pred kamerama

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 18:27

Dejan Stanković se rasplakao pred kamerama

Trener Sampdorije Dejan Stanković dozvolio je da ga nadjačaju emocije pred kamerama i zaplakao je nakon remija protiv Empolija.

Sampa je vodila do 93. minuta, a onda je primila gol, po ko zna koji put ove sezone u nadoknadi, te je ispustila trijumf.

Pobeda joj svakako ne bi mnogo značila, pošto je već matematički ispala iz Serije A, ali na polju samopouzdanja svakako bi dobro došla.

Ovako, koliko je teško Đenovljanima, najbolje se videlo na Stankoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom njegove izjave za DAZN.

Srpski trener je čuo šta je rekao poznati TV voditelj Korad Tedeski, koji je inače veliki navijač Sampdorije.

"Želeo bih da se zahvalim Stankoviću, jer možda drugog trenera ne bi bilo tu. Dao nam je ovo dostojanstvo, Sampdorija je sve utakmice odigrala na taj način. Izazivam svakog trenera da vodi tim bez kluba iza leđa, sa svim ovim problemima", rekao je Tedeski u studiju.

Na te reči Stanković je postao prilično emotivan i sklonio se van oka kamere.

Tedeski je zapitao da li je Srbin ljut i nada se da je shvatio na pravi način njegove reči, a zapravo je istina bila u tome da je Stanković zaplakao.

"Dirnuo si ga", preneo je reporter pored Stankovića Tedesku.

Potom se obratio i Stanković.

"Hvala na lepim rečima, duboko su me dirnule. Ne pokazujem to, ali imam toliko emocija u sebi", istakao je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.