Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 10:16

Dejan Stanković: Sačuvali smo okosnicu, biće i dva ili tri pojačanja, napašćemo sve

“Grupnu fazu u Evropi, titulu i Kup“, kaže šef stručnog štaba crveno-belih

Aleksandar Prijović i Aleksandar Kolarov su definitivno otpali, Mitar Mrkela je najavio da će Crvena zvezda napadača i levog beka potražiti među strancima. I čini se da Dejan Stanković nije nimalo zabrinut. Jer najveće želje za letnji prelazni rok već su mu ispunjenje.

Nemam neke velike želje. Sve želje su mi ostale. To su mi pojačanja. Katai, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ivanić, Ben, Falko...“, zadovoljan je Stanković na prvoj prozivci za narednu sezonu mada priznaje...

“Biće dva ili tri pojačanja. Ciljana da nam donesu kvalitet“.

Nedelja, 18.00: (1,72) Holandija (3,60) Češka (5,10)

Jedno bi svakako trebalo da stigne u špicu, jer Dijego Falčineli više nije Zvezdin, pošto je klub procenio da ne vredi dati 1.000.000 evra kako bi se otkupio njegov ugovor od Bolonje.

To je odgovorno mesto, donosi prevagu, ja se nadam da ćemo završiti za sedam dana... Dijego se pokazao, ali istekla mu je pozajmica. Imao je koronu, nije završio sezonu kako smo očekivali. Ali je odradio svoje“.

Jedno veliko pojačanje je već kaparisano, mada se čeka da Aleksandar Dragović završi učešće na Evropskom prvenstvu, da se odmori, pa da se onda priključi ekipi.

Zadovoljan sam kako igra, drago mi je zbog njega. Doprineće razvoju naših mladih igrača. Oni će imati od koga da nauče“.

Još kad bi stigao i Nenad Krstičič, tiha patnja crveno-belih...

Evo ga, na treningu je“, šali se Stanković svestan da je iskusni vezista još pod ugovorom sa AEK-om.

Šalu na stranu, Zvezdu naredne sezone očekuju ozbiljni izazovi. Stanković ih se ne plaši.

Zvezda je velika obaveza, ovde je lepo, ali i teško. Ne bežimo od ciljeva, nećemo odustati. Napašćemo sve. Grupnu fazu u Evropi, titulu i kup. To zaslužuje ovaj klub“, kaže Stanković.

Ne traži alibi ni u teškom žrebu za start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Da bi ušao u Ligu šampiona moraš da pobediš šampione. Znam sve o Kairatu i Makabiju. Radićemo na početku na nama, da eliminišemo neke sitnice“, samouveren je Zvezdin trener.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.