Dejan Stanković: Možemo da se nosimo sa pritiskom

Izvor: S media, 21.Jun.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković: Možemo da se nosimo sa pritiskom

Fudbaleri Srbije odlučuju o svojoj sudbini na utakmici sa Australijom u sredu, a kapiten Dejan Stanković je rekao da su "orlovi" spremni da se izbore sa pritiskom.

"Pobedom protiv Nemačke vratili smo se u igru, stavli stvari na svoje mesto i sada opet sve zavisi od nas. Ranac na leđima je, ipak, puniji nego do sada, ali pritisak je sastavni deo Mundijala i fudbala i imamo iskustva da se nosimo sa tim", rekao je Stanković.

...

Vest u celini možete pročitati na sajtu blic.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Stanković: Nije mi poslednje Svetsko prvenstvo, tek mi je 31. godina

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jun.2010, 11:52

JOHANNESBURG - Fudbaleri Srbije odlučiće o svojoj sudbini u sutrašnjem duelu sa Australijom, a kapiten Dejan Stanković je rekao da su "orlovi" spremni da se izbore sa pritiskom.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.