Dejan Savić prozvao odgovorne: Koga zanima kako se osećaju igrači?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Savić prozvao odgovorne: ''Koga zanima kako se osećaju igrači?''

Selektor reprezentacije Srbije zamerio je čelnicima FINA zbog paklenog ritma utakmica.

Dan za danom igrale su se utakmice na završnom turniru Svetske lige, a da sve bude napornije po igrače, vrlo brzo će i Svetsko prvenstvo, pa za naše ''Delfine'' nema odmora i pored novog velikog uspeha - odbrane trofeja u Svetskoj ligi.

Reprezentacija Srbije je u finalu savladala Italiju sa 10:9 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , a posle meča i dodele medalja, selektor Dejan Savić je iskoristio priliku i da uputi kritiku odgovornima u FINA zbog nehumanog kalendara takmičenja.

''Odradili smo sve što smo planirali. Težak turnir za sve ekipe. Deo umora od  jakih treninga se preneo na igru. Početak je bio psihološki loš.

Kada smo počeli da mislimo na prave stvari, počeli smo našu igru i zasluženo pobedili.


Ostaje nam još glazura jer je malo do svetskog prvenstva. Eto, FINA u kratkom periodu organizuje dva velika takmičenja, ali koga to zanima kako se osećaju igrači'',
istakao je Dejan Savić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić o FINA: Koga zanima kako se osećaju igrači?

Izvor: B92, 25.Jun.2017

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić istakao je da je odbranom titule u Svetskoj ligi ispunjen cilj. Srpski vaterpolisti pobedili su Italiju 10:9 u finalu Završnog turnira u ruskoj Ruzi i peti put zaredom došli do trofeja Svetske lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.