Dejan Savić: Nevreme nas spasilo!

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Savić: Nevreme nas spasilo!

Dejan Savić zadovoljan igrom u tri četvrtine utakmice sa Australijom.

"Nevreme nas je spasilo", sa osmehom je počeo Dejan Savić izjavu posle pobede na startu Svetske lige u Beogradu.

Selektor Srbije govorio je o vrlo čudnom vaterpolo meču protiv Australije, koji je trajao skoro dva sata, a otprilike sat vremena se nije igralo, jer je nevreme prekinulo okršaj na Tašmajdanu.

Prema propozicijama FINA, u slučaju grmljavine sudije i delegat su dužni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da prekinu utakmicu na otvorenom i da igrače i ostale aktere pošalju na bezbedno mesto.

Gromovi probudili Srbiju na Tašu!

U trenutku prekida Australija je imala prednost 5:4. Vodili su "kenguri" i 3:0, ali su Savićevi izabranici polako smanjivali razliku, a posle pauze prosto "pregazili" rivala.

"Imali smo malo lošiji početak i posle veće pauze uspostavili smo ritam. Boljom odbranom i dobrom kontrom došli smo do zaslužene pobede", rekao je trofejni strateg.

Već u sredu čeka nas vaterpolo klasi, na redu je dvoboj sa Hrvatskom.

"Ne može sve ovo što se dešavalo da nas poremeti pred Hrvatsku. To može da bude i prednost i mana, obe reprezentacije su spremne na sve", kratak je bio Savić

Gojko Pijeltović misli da prekid nije mnogo uticao na razvoj događaja u nastavku meča.

"Malo smo nervozno ušli, što je bilo i očekivano. Našli smo ritam, ali mislim i da bismo i bez pauze uspeli da preokrenemo i pobedimo", rekao je vaterpolista Srbije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.