Dejan Majstorović o basketu na OI (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 12:30

Dejan Majstorović o basketu na OI (AUDIO)

Među osvajačima medalja na OI za našu zemlju je i muška reprezentacija u basketu 3 na 3 koja se okitila bronzom. Basket je po prvi put bio deo olimpijskog programa. Za rubriku Povodom prepodevnog programa RNS govorio je član naše reprezentacije Dejan Majstorović.

"Imalo smo najmanje poraza na turniru ali smo ipak osvojili bronzanu medalju. Bio je lep doček na aerodromu a još lepši u Banovcima a posle toga smo se družili sa decom.

I pored dužeg razmišljanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Majstorović nije došao do odgovora zašto im sa Rusima nije bio ni jedan segment igre kako treba. Oni su ih nadigrali, imali su veću energiju, pogodili su neke šuteve i to nas naše,kaže, potpuno slomilo.

"Teško nam je pao taj poraz ali smo nekako uspeli da se dogovorimo i izađemo na teren u borbi za medalju što nam je bilo izuzetno teško jer smo se već videli u borbi za finale" rekao je Majstorović.

Trenirali smo dva i po meseca i to dobro, imali smo fantastičnu arenu za igru, jedino je nedostajala publika".

Za sledeće dve Olimpijade, basket je siguran a za dalje će se videti, kaže sagovornik a po prijemu i reakcijama gledalaca veruje da će basket nastaviti svoju olimpijsku tradiciju.

O klupskoj sezoni i timu Novi Sad poslušajte prilog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.