Dejan Lekić opet u Primeri

Izvor: B92, 02.Sep.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Lekić opet u Primeri

Srpski fudbaler Dejan Lekić vratio se u Španiju, u poslednjim satima prelaznog roka postao je igrač Eibara.

Lekić je sa novim članom Primere potpisao jednogodišnji ugovor, a stigao je kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa Genčlerbirlijem.

Bivši napadač Zvezde je već igrau u Primeri za Osasunu, pre odlaska u Tursku 2012, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u drugoligašu Sporting Hihonu za koji je postigao 13 golova na 37 mečeva u Segundi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U noći između ponedeljka i utorka završen je prelazni rok u većini evropskih zemalja, a od srpskih fudbalera novi klub jedino je pronašao Stefan Šćepović.

U centru pažnje bili su dolazak Radamela Falkaa u Mančester Junajted i prelazak Danija Velbeka u Arsenal.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin prelazni rok za pamćenje!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2014

Dovedeno 11 igrača za 850.000 evra, plate igrača umanjene duplo. U Crvenoj zvezdi imaju razloga za zadovoljstvo...Foto: MN Press..U ponedeljak, u ponoć, završen je prelazni rok u većini evropskih zemalja, pa i u Srbiji...Sada se može konstatovati da je šampion Srbije, FK Crvena zvezda, odradio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.