Degenek zatresao mrežu Omana (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek zatresao mrežu Omana (VIDEO)

Dobre igre u crveno-belom dresu Miloš Degenek je nastavio i u reprezentaciji Australije.

U sklopu priprema za Azijski kup Oziji su pobedili Oman sa ubedljivih 5:0, a štoper Crvene zvezde je postigao jedan od pogodaka.

Posle kornera koji je u 58. minutu izveo Ikonomidis odlično je reagovao Degenek, lepo zahvatio loptu desnom nogom koja je pogodila suprotnu stranu gola rivala. Izabranici Grejema Arnolda dominirali su tokom svih 90 minuta.

Milos Degenek take >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a bow!#AUSvOMA #GoSocceroos pic.twitter.com/draMBAolNg— 10 Sport (@10SportAU) 30. децембар 2018.

Već posle 24 minuta bilo je 3:0 za Kengure. Pogotke za selekciju sa najmlađeg kontinenta postigli su još: Nabo, Ikonomidis, Mabl i Irvin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.