Degenek sve bliži odlasku, da li su Zvezdi vezane ruke? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek sve bliži odlasku, da li su Zvezdi ''vezane ruke''? (video)

Pojavio se i jedan snimak u prilog tome...

Miloš Degenek se pre nekoliko dana priključio reprezentaciji Australije na pripremama za Azijski kup, postigao je i gol u prvoj kontroljnoj utakmici protiv Omana (5:0), ali uporedo s tim traju pregovori oko njegovog transfera u saudijski Al Hilal.

Prvi Degenekov komentar na tu temu pojavio se juče na jednom snimku, gde je Zvezdin štoper viđen u šopingu sa fudbalerom Al Hilala Jaserom Al Šahranijem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Ništa nije gotovo, ali videćemo'', rekao je Degenek na ovom snimku.

''Telegraf'' prenosi da se Degenek sastao sa čelnicima Al Hilala u Dubaiju, gde je reprezentacija Australije na pripremama.

Ukoliko on postigne dogovor oko ličnih uslova, a Al Hilal pristane da isplati Zvezdi tri miliona na ime obeštećenja, upravi srpskog šampiona biće praktino vezane ruke u pokušaju da eventualno zadrže najstandardnijeg igrača iz jesenjeg dela sezone.

Razlog - otkupna klauzula u Degenekovom ugovoru, u iznosu od tri miliona evra.

-

المدافع الاسترالي Milos Degenek

في جولة تسوق مع ياسر الشهراني😍💙 pic.twitter.com/TDKE7MNf3L

— عبدالله (@3boosh123) January 1, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.