Degenek promovisan u Ljutice Bogdana: Dres sa brojem pet biće najprodavaniji!

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek promovisan u Ljutice Bogdana: Dres sa brojem pet biće najprodavaniji!

Kako je prethodnih dana najavljivano, Miloš Degenek juče je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je u prostorijama kluba iz Ljutice Bogdana i zvanično promovisan u novo pojačanje crveno-belih.

Fudbalski reprezentativac Australije istakao je pregršt čestitki iz Knina, grada u kome je rođen, zbog potpisa za Crvenu zvezdu.

Snažni defanzivac došao je u Zvezdu iz japanske Jokohame odmah po završetku obaveza sa reprezentacijom na Mundijalu u Rusiji, a Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zvezda je za njegov dolazak izdvojila 200.000 evra .

"Česitala mi je i šira rodbina, ne znam ni koliko njih se javilo, čak i za one koje ne poznajem. Dobijao sam poruke "Ðe si rode", "Čestitam rode", "Svaka čast"... Odjednom sam dobio mnogo više rodbine, verujem da će pola tribine biti moja rodbina", našalio se Degenek, uz konstataciju da veruje da će njegovi dresovi biti najprodavaniji.

Nova "petica" Zvezde podsetila je da je 1995. izbegla iz Hrvatske sa porodicom u Aranđelovac, a onda se i preselila u Australiju pet godina kasnije.

"Bio je to težak period, ne volim da pričam o tome. Ostaje interno u porodici", nije želeo da se vraća u prošlost Degenek.

Degenek, koji je u Zvezdu došao kao zamena za Damijana Le Taleka zbog sličnog stila igre, istakao je da mu je čast što je obukao dres najvećeg kluba na Balkanu.

"Verujem da možemo da se plasiramo u Ligu šampiona", optimista je Degenek koji je kratko bio i omladinski reprezentativac Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.