Degenek: Trebalo je da izjednačimo

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 00:31

Degenek: Trebalo je da izjednačimo

Miloš Degenek, reprezentativac Australije, razgovarao je sa novinarima u Kataru nakon poraza od Argentine.

Australijanci su se hrabro borili i na kraju ispali od favorizovane Argentine u osmini finala Svetskog prventva.

Nakon susreta je sa srpskim novinarima razgovarao Miloš Degenek.

"Mislim da smo igrali dobro, da smo forsirali Argentinu da se brani sa petoricom od 60. minuta i mnogo sreće su imali što su dali drugi gol. Imali smo šansu i trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je izjednačimo. Čestitam svima, saigračima i ekipi i celoj državi, iznenadili smo mnoge i ekipa treba da izađe dignute glave srećna i ponosna na sve što smo uradili", rekao je Degenek.

"Možda nemamo igrače, individualce kao Argentina, ali imamo jedno srce, dišemo kao jedan, zato sam i srećan i kada se toliko boriš i Bog te pogleda, nas je Bog nagradio pa smo prošli grupu. Argentina je drugi favorit za osvajanje, mislim da idu daleko i da će pobediti Holandiju", smatra Degenek

Duel s Mesijem?

"Pa kako će biti? Glupo je reći, ali on je čovek. Čast je igrati, ne igraš svake nedelje protiv takvih igrača, on je najbolji od svih koji su ikada šutnuli loptu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.