Degenek: Da najbolji evropski fudbal opet donesemo na Marakanu

Izvor: B92, 22.Jul.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Da najbolji evropski fudbal opet donesemo na "Marakanu"

Crvena zvezda je ozvaničila saradnju sa Milošem Degenekom, a sjajni štoper došao je u naše redove na jednogodišnju pozajmicu iz Al Hilala.

Po povratku u crveno-bele redove u kojima je prethodne jeseni bio najstandardniji član i imao značajan udeo u plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona ,Degenek nije skrivao ushićenost.

"Kasnim jedno kolo, ali mi je drago što sam opet ovde. Nadam se i iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želim da ponovo ostvarimo lep rezultat i obradujemo sve naše navijače. Moj cilj i cilj svih ljudi u Zvezdi je da donesemo opet najbolji evropski fudbal na Marakanu. Radujem se povratku i sa nestrpljenjem čekam novi početak u voljenom klubu", rekao je Degenek.

Povratak u Ljutice Bogdana probudio je lepa sećanja kod australijskog reprezentativca.



"Često sam dolazio na treninge i utakmice, ali uprkos osećaju da nisam ni odlazio emocije su se probude. Imao sam leptiriće u stomaku na putu do stadiona. Presrećan sam što sam ovde. Nadam se da će se ponoviti prošlogodišnje leto i jesen, da opet ostvarimo uspehe i uz malo sreće i zdravlja da ih i nadogradimo za stepenik",
izjavio je štoper.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEGENEK SE VRATIO U ZVEZDU: Da opet donesemo najbolji evropski fudbal na Marakanu

Izvor: Kurir, 22.Jul.2019

Crvena zvezda je danas ozvaničila saradnju sa Milošem Degenekom, a sjajni štoper se vratio na jednogodišnju pozajmicu iz Al Hilala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.