Degenek: Blizu smo ostvarenja sna

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Blizu smo ostvarenja sna

Zvezdin defanzivac sumirao je utiske nakon "prvog poluvremena" dvomeča sa austrijskim predstavnikom

Defanzivac crveno-belih, Miloš Degenek, bio je jedan od najzapaženijih aktera prvog susreta sa ekipom Salcburga.

"Odigrali smo jednu zaista tešku, intenzivnu utakmicu. Videli smo da je Salcburg ozbiljna ekipa. Prazne tribine nam nisu išle u prilog. Dali smo sve od sebe. Spremili smo se za ovu utakmicu i psihički i fizički. Da su navijači prisustvovali meču, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da bismo uspeli, uz njihovu pomoć, da postignemo barem jedan pogodak. Uz taj pogodak bismo mirnije prišli narednom duelu. Falilo nam je i malo sreće večeras. Ovim putem bih se zahvalio navijačima na podršci koju su nam pružili na jučerašnjem treningu i danas, nažalost, izvan stadiona", izjavio je Zvezdin defanzivac.

Miloš se našao u izglednoj šansi, ali nije uspeo da je realizuje...

"Kada sam video da nisam pogodio, hteo sam da progutam i loptu i golmana. Pogodak bi značio i ekipi, ali i meni, jer bi mi taj gol bio prvenac u dresu Zvezde. Nadam se da će biti još takvih prilika u revanšu, na radost svih nas", razočaran je bio Degenek.

? #UCL play-offs! ⏰ First leg results ? pic.twitter.com/9eyqq0ZcrM

Revanš meč dveju ekipa biće odigran za osam dana, na "Red Bul Areni"...

Ocekujem da „izginemo“ svi do jednog za taj san koji sanjamo - plasman u Ligu šampiona nakon mnogo godina. Jako smo blizu toga i daćemo sve od sebe da ostvarimo svoj san. Očekujem "domaćinsku" atmosferu u gostima, jer će sigurno biti mnogo naših simpatizera, koji će nam pružiti podršku", samouvereno je zaključio rođeni Kninjanin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.