Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 11:06

Definitivno ide Mažićevim stopama: Jovanović sudi Realu

I Novak Simović s derbija u Madrid

Još jedan srpski sudija koji krupnim koracima grabi na evropskoj sceni, a na kojeg bacaju drvlje i kamenje u Srbiji.

Putem koji je prokrčio Milorad Mažić ide i Srđan Jovanović. Najbolji srpski sudija, u kojeg UEFA ima maksimalno poverenje, dobio je veliku čast da u prvom kolu Lige šampiona sudi Real Madridu.

Srđan Jovanović i njegovi pomoćnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , dok će četvrti arbitar biti Novak Simović, određeni su da dele pravdu na utakmici Real Madrid – Šahtjor, koja će se igrati na stadionu Alfredo di Stefano.

Pre godinu dana je Jovanović debitovao u grupnoj fazi Lige šampiona, vodio je samo jedan meč, između Ajaksa i Lila (3:0).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.