Definitivno: Nacionalni stadion u Surčinu

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno: Nacionalni stadion u Surčinu

Priča o Nacionalnom stadionu je od onih koje pričamo već godinama. Kada je postalo i izvesno da će stadion biti sagrađen, počele su i spekulacije o tome gde će on biti.

Bilo je govora da će Nacionalni stadion biti izgrađen u Ostružnici, ali ono što je od samog početka izgledalo kao logičnije i jednostavnije rešenje sada je dobilo i svojevrsnu potvrdu.

Nacionalni stadion biće izgrađen na teritoriji gradske opštine Surčin, a lokacija predviđena za gradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prošla je prve provere nadležnih organa.

Ministarstvo zaštite životne sredine dalo je "pozitivno mišljenje na Predlog odluke o izradi strateške procene uticaja Prostornog plana posebne nemane Nacionalnog fudbalskog stadiona".

Fudbalski savez je još ranije raspisao tender za kupovinu vlikog placa na teritoriji opštine Novi Beograd na kome će biti izgrađene i prostorije Saveza.

Još uvek nije poznato kada će početi izgradnja Nacionalnog stadiona, ali ono što se zna je da Fudbalski savez još od ranije ima obezbeđen novac.

Pored izgradnje novog stadiona, predviđeno je da se u skorije vreme obave i veće rekosntrukcije na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.