Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 01:33

Defanzivci Flamenga častili Internasional sa dva gola, ali je Ribeiro u poslednjim trenucima susreta doneo bod šampionu

Domaćin dva puta vodio, ali je na kraju gigant iz Rija golom reprezentativca Brazila u petom minutu sudijske nadoknade došao do izjednačenja – 2:2

Drama u velikom derbiju šampionata Brazila. Internasional je dva puta vodio, imao pobedu u džepu, ali je u petom minutu sudijske nadoknade bod šampionu Južne Amerike doneo reprezentativac Brazila Everton Ribeiro. Na kraju podela plena – 2:2, pa su oba tima izjednačena na čelu Serije A sa 35 bodova posle 18 kola. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Prošle sezone se Flamego prošetao u šampionatu Brazila. Imao je 16 bodova više od Santosa i Palmeirasa, ali ove sezone gigant iz Rio de Žaneira ima dostojnog rivala u Internasionalu. Bilo je burno u prvih 25 minuta utakmice. Domaćin je poveo pogotkom Urugvajca Abela Ernandeza već u sedmom minutu. Veliku grešku napravio je isksuni Čileanac Maurisio Isla, ovogodišnje pojačanje iz Fenerbahčea. Predao je loptu u noge Patriku, koji je uposlio Ernandeza, a ovaj je samo gurnuo loptu u mrežu gostiju iz Rija.

Nije dugo trajala prednost Internasionala. Samo pet minuta kasnije Pedro je oduzeo loptu na oko 30 metara od protivničkog gola. Stuštio se, niko mu nije prišao, a onda je sa 18 metara desnom nogom plasirao loptu za izjednačenje. Golman domaćeg tima Lomba loše je bio postavljen, samo je pogledom ispratio loptu u mreži.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U 25. minutu nova prednost domaćina, opet posle greške gostiju. Ovaj put početnički je reagovao štoper Gustavo Enrike, a Dijegu Galjardu nije bilo teško da matira čuvara mreže branioce titule Souzu Uga. Bio je to njegov sedmi gol u poslednjih šest utakmica elitnog prvenstva Brazila. Na početku sezone lider šampionata je ostao bez iskusnog Peruanca Paola Gerera, koji je doživeo tešku povredu kolena. Dostojna zamena je Dijego Galjardo. Iskusni 31-godišnji napadač stigao je početkom godine iz Seare i igra u fantasitčnoj formi. Postigao je 15 golova na 17 mečeva i trenutno je ubedljivo najbolji strelac brazilske elite.

U finišu prvog poluvremena, poništen je gol domaćina posle intervencije VAR-a. Gosti su u nastavku kidisali na gol domaćina, imali su posed lopte od čak 72 odasto, visio je gol Internasionala, ali se rezultat nije menjao sve do petog minuta sudijske nadoknade, kada je reprezentativac Brazila Everton Ribeiro doneo veliku radost gostima. Asistent je bio Žerson, a Ribeiro je sa desetak metara glavom matirao skamenjenu odbranu domaćina i golmana Lombu.

BRAZIL 1 – 18. KOLO

Subota

Bragantino – Gojas 2:0 (1:0)

Seara – Koritiba 2:1 (1:1)

Nedelja

Atletiko MG – Sport Resife 0:0

Aletiko GO – Palmeiras 0:3 (0:1)

Fluminense – Santos 3:1 (1:1)

Atletiko PR – Gremio 1:2 (1:0)

Internasional – Flamengo 2:2 (2:1)

Odloženo

Baija - Fortaleza

Sao Paulo - Botafogo

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.