Defanzivac ostaje u Torinu, ali do kada?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac ostaje u Torinu, ali do kada?

Puno se govorilo o njegovoj budućnosti, ali izgleda da u januaru neće menjati sredinu.

Kako prenose italijanski mediji, Juventus ne planira prodaju Aleksa Sandra u prvom mesecu naredne godine..

Za Brazilca vlada veliko interesovanje, u red za njegov potpis stali su klubovi poput Čelsija, Mančester junajtea i Mančester sitija. Pominjana je i trampa sa Realom, u tom slučaju bi se Marselo preselio u Torino kod svog prijatelja Ronalda, ali to je malo verovatan scenario.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sandro ima ugovor sa "Starom damom" do 2020. godine, ne krije da bi voleo da zaigra u Premijer ligi, ali mu se ta želja definitivno neće ispuniti u januaru.

Da li će se ispuniti narednog leta? Prema pisanju medija na Apeninama ta opcija nije isključena.

Naime, on u ovom trenutku ne želi da produži aktuelnu saradnju sa "Bjankonerima", pa bi narednog leta uprava kluba iz Torina na tenane mogla da mu pronađe zamenu i onda ga proda nekoj od zainteresovanih strana.

U upravi prvaka Italije veruju da bi narednog leta od njegovog transfera mogli da zarade makar 50 miliona evra, videćemo ko je spreman da ponudi toliko novca za usluge bivšeg igrača Porta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.